18.3.2021

Vuosikokous

Tahvonlahden Venekerho ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 7.4.2021 klo 18.00 alkaen. Kokous järjestetään koronaviruspandemiasta ja voimassa olevasta kokoontumisrajoituksesta johtuen Google Meet-etäyhteyden välityksellä.

Ilmoitathan osallistumisestasi sähköpostilla osoitteeseen tlvkry@gmail.com. Lähetämme kokouslinkin ilmoittautuneille lähempänä kokousajankohtaa. 

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta etäyhteyden käyttöön ja haluat osallistua kokoukseen, niin ilmoitathan asiasta vastauksesi yhteydessä (huom. 6 hengen kokoontumisrajoitus)


Kokouksen asialista
1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja muut kokouksen toimihenkilöt.
2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
3. Vahvistetaan liittymis-, jäsen- ja kannatusmaksujen suuruus sekä toiminnantarkastajan, johtokunnan jäsenten ja muiden toimihenkilöiden palkkiot.
4. Vahvistetaan johtokunnan seuraavaa kalenterivuotta varten tekemä tulo- ja menoarvio.
5. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, satamakapteeni, telakkamestari, johtokunnan muut varsinaiset jäsenet ja yksi varajäsen, yksi toiminnantarkastaja sekä yksi varatoiminnantarkastaja.
6. Esitetään toimintasuunnitelma, vuosikertomus, tilit ja toiminnantarkastajan lausunto.
7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.
8. Käsitellään muut esitetyt asiat.


Vuoden 2021 jäsenmaksut on nyt laskutettu. Ilmoitathan sähköpostilla osoitteeseen tlvkry@gmail.com, mikäli et ole saanut laskua. Muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostilaatikon.

-Johtokunta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi